Kompetencer

Hjælp
Rådgivning & Support

Der findes mere end 15 forskellige versioner af Microsoft Dynamics NAV under forskellige navne som Navigator, Navision Financials, Navision Attain og nu Microsoft Dynamics NAV 2015. Hver måned frigiver Microsoft en række opdateringer til de enkelte versioner, og det kan derfor være svært at vurdere hvornår og til hvad, man skal opgradere. Din NAVspecialist har dette overblik og ekspertisen til at svare specifikt og præcist på dine spørgsmål.

Alarm
Projektledelse

Enhver succesfuld Dynamics NAV løsning starter med god Projektledelse. Et projekts succes måles på evnen til at levere den ønskede løsning til den rette pris, funktionalitet og tid. Din NAVspecialist kan være din projektleder – på interne projekter som eksterne hvor en Dynamics partner leverer ressourcerne.

Projektmetoderne Microsoft SureStep, Prince2, SCRUM og sund fornuft er blandt de midler der kan benyttes i projektledelsen.

Værktøj
Udvikling & Tilpasning

Der er mere end 4.200 objekter og 400.000 linjer kode i Dynamics NAV. Et godt kendskab til standard Dynamics NAV er derfor nødvendigt da alle moduler er bundet tæt sammen. En ændring i et modul kan få store konsekvenser i andre områder af Dynamics NAV. Din NAVspecialist har dette overblik og den erfaring der er nødvendig for at kunne tilpasse Dynamics NAV hurtigt og rigtigt!

Blyant
Undervisning & Træning

Har du  brug for undervisning og træning? NAVspecialist har uddannet og certificeret mere end 1000 personer worldwide hos og for bl.a. Microsoft og blandt de 50 største NAV forhandlere i verden.

NAVspecialist underviser i alle modulerne i Dynamics NAV 2018/DYN365BC. Det være sig Grundlæggende Finans, Køb, Salg, Service, Sag eller Lagerstyring.

Hvis du også, eller hellere vil lære udvikling i NAV 2018/DYN365bc, så underviser NAVspecialist også i C/Side Introduction og C/Side Development. Det kan også være et helt kundetilpasset forløb. Svære emner som XML, NAS, Webservices og Servicetier tager udgangspunkt i egne erfaringer.

Der undervises også i NAV 5.0, NAV 2009 R2, NAV 2013/NAV 2013R2, NAV 2015, NAV 2016 samt NAV 2017.

Der kan også undervises i add-ons som: Payment Management, Lessor Løn, LS Retail og flere andre.